Shopping

De juiste plaid kiezen voor in je woonkamer

Hoe kies je de juiste plaid voor in je woonkamer?

Ben je bezig om je woonkamer een stuk gezelliger in te richten? Dan kom je er mogelijk al snel achter dat je dit veelal met kleine aanpassingen kunt doen. Een nieuwe vaas in de vensterbank, nieuwe kussentjes op de bank of een nieuw woonplaid zijn hier prima voorbeelden van.

Spreekt een nieuw plaid je wel aan? Dan zou je op tal van factoren moeten letten. 

Waar wil je de plaid precies hebben?
Ten eerste moet je goed nadenken over de precieze plek van de plaid. Wil je de plaid bij je zitje bij de TV hebben? Of wil je de plaid mogelijk onder je eettafel neerleggen? De mogelijkheden op dit gebied zijn in ieder geval divers.

 

Materiaal van de plaid

Ten tweede zou je goed na moeten denken over het materiaal van de plaid. Kies je voor de plaids uit ons aanbod? Dan ben je verzekerd van overheerlijk materiaal. Alle plaids die wij aanbieden, zijn namelijk van alpacawol vervaardigd.

Dit wol is onwijs zacht, waardoor het een feest is om je voeten op de plaid neer te leggen. De plaids van alpacawol zijn ook nog mooi afgewerkt en worden met de hand gemaakt. Wij importeren deze plaids rechtstreeks vanuit Ecuador, waardoor je van puur vakmanschap verzekerd bent.

Spreekt een deken van 100% alpacawol je niet volledig aan? Dan kun je ook voor onze native alpaca dekens kiezen. Deze dekens zijn van 70% alpacawol, 20% katoen en 10% acryl vervaardigd. Door deze mengelmoes van materialen ben je van een warm en zacht plaid verzekerd. Ook hebben deze plaids een lange levensduur. 

 

Afmetingen van de plaid

Uiteraard moet je ook goed nadenken over de afmetingen van de plaid. In ons aanbod vind je op dit gebied voldoende mogelijkheden. De meeste plaids die wij aanbieden, zijn 195 bij 235 centimeter groot. Dit betekent dat de plaids veel ruimte in beslag nemen én dat je extreem geniet van alle voordelen.

Heb je deze ruimte echter niet in je woonkamer over? Dan kun je ook kiezen voor één van onze mini plaids. Deze plaids zijn 110 centimeter breed en 205 centimeter lang. Met dergelijke plaids kun je wellicht meer kanten op in je woonkamer.

Kleur van de plaid

In ons aanbod vind je allerlei soorten kleurstellingen en patronen. Je kunt kiezen voor plaids met prachtige Zuid-Amerikaanse patronen, maar je kunt ook voor een volledig effen plaid kiezen.

Om op dit gebied de juiste keuze te maken, zou je vooral goed naar je woonkamer moeten kijken. Welke kleuren komen nu al in je woonkamer nadrukkelijk naar voren? En welk kleur plaid zou daar goed bij passen? Uiteraard heb je hierbij ook nog met je eigen smaakvoorkeuren te maken.